VEBO CMS

Software Partner
Digital Pixel Marketing is de hoofdleverancier van VEBO Digital Signage Solutions op het gebied van narrowcasting software. Oplossingen in de breedste zin van het woord, want niet alleen wordt het systeem geleverd, maar ook worden klanten desgewenst geholpen met gebruiksvriendelijke software. Hierdoor kan iedereen makkelijk uit  de voeten met het creëren van passende content. Daarnaast zorgt Digital Pixel Marketing ervoor dat informatie op een eenvoudige en betaalbare wijze beschikbaar kan worden gesteld, waardoor content nog makkelijker en completer te maken is.

Digital Pixel Marketing-in-een-notendop: met een doelgerichte werkwijze, kalme aanpakken en een netjes voorkomen, toegankelijkheid.

digitalpixelmarketinglogo_trans

Digitaal tijdperk = digitale displays!
We leven in een meer digitaal tijdperk dan OOIT! Maar maakt u al gebruik van digitale displays? Met het VEBO CMS (Cloud Content Management Systeem) distribueert u actuele content vanuit één systeem naar alle locaties. Zo beheert u eenvoudig alle displays en content vanuit de cloud, waar en wanneer u maar wenst! We kunnen het CMS zelfs zo inrichten dat het volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Een natural interface, gebouwd op gebruiksgemak, waarin alle onmisbare functies zijn verwerkt. Het is zelfs mogelijk om eenvoudig API’s toe te passen. Goed om te weten: bij implementatie volgt altijd een training voor uw team. Zo maken we het zo eenvoudig mogelijk!

Content Management Systeem
Met het digitale Content Dashboard bent u altijd en overal in control, wel zo gemakkelijk. Onderstaand vindt u het gebruiksvriendelijke dashboard, waarin u direct zicht heeft op de parameters die voor u relevant zijn. Wilt u een display aanpassen? Of de displays in een ruimte aanpassen? Met één druk op de knop zien uw klanten het resultaat!

 

Dubai escort state

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op:

Social

Blijf automatich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze social-media kanalen.