LEASE

Digitale display leasen?
Heeft u liever een 100% focus op ondernemen? En heeft u geen tijd om uw evenement of organisatie digitaal aan te kleden? Met het leasen van een digitale display bij VEBO heeft u wel de lusten en niet de lasten! Middels een lease constructie wordt u compleet ontzorgd en kunt u zich compleet richten op uw doel! Met de schermen van VEBO heeft u een garantie op haarscherpe en heldere beelden. Onze robuuste producten worden ingezet bij de meest uiteenlopende toepassingen en zijn flexibel in de aansluiting van externe producten. VEBO biedt een breed scala aan high-definition displays, zowel groot als klein, een digitale abri of een complete video wall. Onze producten zet u in onder vrijwel alle lichtomstandigheden op de meest uiteenlopende locaties zoals bibliotheken, vergaderzalen, beurzen. Maar onze schermen zorgen ook voor scherpe beelden op bijvoorbeeld scholen, sportclubs, tankstations of winkels. Door het leasen van een digital signage product kunt u het aankoopgedrag van uw klanten bevorderen, voor een klein bedrag per maand.

De lease prijzen zijn gebaseerd op een termijn van 60 maanden. Ook is het mogelijk een product te leasen met een termijn van 36 maanden.

Heeft u interesse in het leasen van (één van) onze digitale producten? Ontdek onderstaand de oplossing die bij uw vraag past of neem contact met ons op voor advies op maat!

 

https://dubaiescortstate.com/

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op:

Social

Blijf automatich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze social-media kanalen.